Ezra Groeneveld

Het Springlevend Rozenprieel team heeft twee nieuwe leden en heeft afscheid moeten nemen van Petra en Tjerk. Alhoewel Tjerk de Roos niet heeft verlaten! Springlevende Rozenprieel bestaat uit vier studenten die vanuit Academie van de Stad zich inzetten voor een groen, schoon en gezellig Rozenprieel! Samen vormen zij ook de wijkredactie. Elke vrijdag voert het team een activiteit uit voor het Springlevend Café. Vanavond is dat de spelletjesavond in de Tulp om vanaf 19:00! Maar eh, wie zijn die nieuwe studenten nou? Lees hieronder meer…

“Hi, Ik ben Ezra! Achttien jaar jong en sinds januari 2020 actief binnen SW Rozenprieel. Een nieuw gezicht betekend een korte introductie. Ik ben tweedejaars student Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam en loop stage bij Academie van de Stad. Via hun organisatie ben ik in aanraking gekomen met de Roos. Ondanks dat ik al jaren in Haarlem kom was het Rozenprieel voor mij tot dusver een onbekende buurt, een onderdeel van Haarlem, maar wel met haar eigen kenmerken en straatbeeld. Ik wil de Roos in de komende tijd nóg beter leren kennen en ontdekken wat ik als student voor toegevoegde waarde kan leveren aan de buurt. Ik zal mij vooral bezighouden met “groen en schoon” in de buurt en sta altijd open voor een gesprek. Tot ziens in de Roos!”

 

Laura Horrocks

“Hi! Sinds januari ben ik als nieuw lid werkzaam binnen SW Rozenprieel. Laat ik mij daarom eens even voorstellen aan jullie! Mijn naam is Laura Horrocks, 20 jaar en ik zit in het 2e jaar van de opleiding Social Work. Verder zit ik in het bestuur van de studievereniging en werk ik als bijbaantje in de horeca. Maar nu het belangrijkste! Waarom wilde ik zo graag bij dit team komen? Ten eerste heeft de Roos altijd al een plekje in mijn hart gehad, doordat mijn opa (Schols) er zijn winkel had, mijn moeder er opgroeide, maar helemaal vanaf het moment dat ikzelf in de Roos woonde (2007-2009). Ik houd ervan dat iedereen welkom bij elkaar is, je op elke moment langs kan komen, maar vooral dat mensen uit de buurt altijd voor je klaar zullen staan. Ik weet wat voor moois deze buurt te bieden heeft en dat wil ik door mijn deelname graag laten zien.”

Volg de Facebook pagina van Springlevend Rozenprieel of neem regelmatig een kijkje in de agenda. Wil je 1x per maand een e-mailtje van het team ontvangen over de komende 4 activiteiten? Geef je op via sw.rozenprieel@gmail.com